Meteen naar de inhoud
Home » Verantwoording

Verantwoording

Het doel van deze website is het vastleggen van de historie van het merk Westend en Fa. J. de Hooge & Zonen voordat die in de vergetelheid raakt en dient geen enkel commercieel belang.

In 2007 verscheen het boekje “The Westend Story, het verhaal achter de legendarische Haagse drums”, geschreven door Andy Portasse en Rob van der Werf. Deze website is gebaseerd op het boekje. Voor alle duidelijkheid: het boekje is uitverkocht!

De tekst in het boekje en de tekst op deze website (realisatie vanaf 2008) verschillen inmiddels van elkaar; na verschijning van het boekje ontvingen wij veel informatie die tijdens de research voor het boekje niet naar boven is gekomen.

Ondanks zorgvuldig onderzoek en gesprekken met de familie De Hooge en vele anderen zal er in deze website wellicht nog een enkele onjuistheid staan. Onze excuses daarvoor, de teksten zijn uiteraard naar eer en geweten geschreven en worden continu aangepast, danwel herschreven als nieuwe informatie dat wenselijk maakt.

Heeft u meer informatie en/of foto’s van het merk Westend of van de fa. De Hooge? Laat het ons weten via het contactformulier en wij nemen vlot contact met u op.

Gehele of gedeeltelijke overname van de inhoud van deze site is uitsluitend toegestaan met toestemming van de auteurs en met bronvermelding.