Meteen naar de inhoud
Home » Uit het de Hooge familie album

Uit het de Hooge familie album

Kunnen we u mooiere beelden schenken dan deze (privé!) foto’s die we van Eveline de Hooge en Margriet de Hooge ontvingen en die we in grote dankbaarheid mogen publiceren?

Een zondagmiddag in 1958, in de winkel op het Westeinde. Met Bram de Hooge achter het drumstel en mevrouw De Hooge-Kuipers (moeder van Bram en Just, en vrouw van oprichter Justus) met de tamboerijn. Op de achtergrond, op de foto aan de muur: Tonny Nüsser.
Op dezelfde dag in 1958 gefotografeerd: De kleinkinderen op bezoek bij oma. Van links naar rechts Marijke de Hooge (dochter van Bram de Hooge), Justus de Hooge (zoon van Just de Hooge) en Margriet de Hooge (dochter van Just de Hooge).
De familie de Hooge in de woning boven de winkel aan het Westeinde, 3 maart 1954. De drie mannen die bij de Fa. J. de Hooge & Zn. zijn betrokken, op één foto!  Vooraan links de grondlegger van de firma: vader Justus. Vooraan rechts: zoon Bram. Achteraan, links: zoon Just. Het meisje met de strik, links, is Marijke, de dochter van Bram. Helemaal vooraan, bij haar oma op schoot, Margriet, de dochter van Just.